Wanita Paling Malang

INFO BUKU


HARGA : RM 17.10

  • karya Myza Syah

SINOPSIS NOVEL WANITA PALING MALANG

Malangkah aku?

Kamelia Nadia. Aku gadis naif yang cukup serba serbi. Rupa, pelajaran, harta mahupun kasih sayang. Namun segalanya berubah apabila aku mengenali kau. Teman sekolah yang akhirnya membawaku ke lembah MALANG!

Selepas satu, satu peristiwa menimpa. Hilangnya kepercayaan mungkin lebih ringan daripada hilangnya sebuah maruah. Tuhan, di mana mahu aku sorokkan muka. Arang yang terconteng itu tak mampu aku sembunyikan bila bukti ada di depan mata semua orang. Bila kasih mula melimpah pada insan kecil ini, dengan kejam engkau menidakkan kewujudannya. Merampasnya dari tuan empunya. Mengatakannya mati walau dia masih bernyawa. Kejamnya!

Aku hampir putus asa. Hanya satu jalan iaitu mengubah diri agak sukar didekati. Tembok dibina kukuh, namun tetap ada insan boleh menceroboh. Saat bahagia hampir dalam genggaman. Datang kembali memori hitam. Cuba mendekat atas dasar tanggungjawab. Aku reda. Namun, akad dicita hancur sekelip mata. Pergi kau bukan sementara! Di mana lagi jalan yang terang. Semuanya gelap… hitam.. kusam… Sehingga satu saat aku bertanya, akukah wanita paling malang?

 


Hubungi Kami
Sebarang Cadangan, Komen, dan Aduan berkaitan isi kandungan buku ini boleh diemailkan terus ke admin@bukuonline.com.my atau tinggalkan pesanan anda di ruangan komen. Kami akan meneliti setiap satu daripadanya dan akan membalas pertanyaan anda secepat yang mungkin. Sekiranya anda berminat untuk berkongsi buku-buku terbaru daripada anda ataupun daripada pihak lain di laman web kami, kami berbesar hati untuk menerima dan menyiarkannya. Terima Kasih.

Recommended For You

About the Author: bukuonlinemalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *