Siri Tapow A : A+ Till Jannah

INFO BUKU


HARGA : RM 10.00

Format: Paperback
ISBN: 978-967-2040-36-1
Penulis : Che Mat & Haziq Ridzuan
Tahun Terbit: Terbitan Pertama 2018
Jumlah Muka Surat: 122


SINOPSIS NOVEL Siri Tapow A : A+ Till Jannah

Fatya Latifah seorang pelajar lepasan PT3. Bersekolah di pinggir bandar, serba daif dan kurang kemudahan. Lebih malang, kemiskinan yang menghimpit kehidupan telah menyebabkan ibu Fatya, Puan Rafidah tidak berupaya melangsaikan hutang yuran persekolahan.

Akibatnya, keputusan PT3 Fatya ditahan. Teramat malu dan berasa masa hadapannya pasti tidak akan berubah… dia membuat keputusan berhenti sekolah. Pulang dengan kekecewaan dan fikiran melayang, Fatya hampir maut dilanggar lori! Mujur seorang gadis misteri menyelamatkannya. Malang tidak berbau, gadis bernama Nik Jannah itu pula diisytiharkan koma.


Hubungi Kami
Sebarang Cadangan, Komen, dan Aduan berkaitan isi kandungan buku ini boleh diemailkan terus ke admin@bukuonline.com.my atau tinggalkan pesanan anda di ruangan komen. Kami akan meneliti setiap satu daripadanya dan akan membalas pertanyaan anda secepat yang mungkin. Sekiranya anda berminat untuk berkongsi buku-buku terbaru daripada anda ataupun daripada pihak lain di laman web kami, kami berbesar hati untuk menerima dan menyiarkannya. Terima Kasih.

Recommended For You

About the Author: bukuonlinemalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *