Teknik Mudah Cepat Membaca Jawi

INFO BUKU


HARGA : RM 29.00

  • Format: Paperback
  • ISBN-13:9789673880683
  • Tarikh Terbit: 2013
  • Jumlah Muka Surat: 215
  • Berat: 0.536
  • Penulis : Wan Mohd Azhar Wan Mahamod & Mohd Azly Ibrahim

SINOPSIS BUKU TEKNIK MUDAH CEPAT MEMBACA JAWI

Modul Jawi BDN berserta perisian ini merupakan satu kaedah baharu yang dibangunkan khas untuk membantu mereka (golongan yang bermasalah untuk menguasai Jawi) supaya lebih mudah untuk membaca dan sekali gus memahaminya. Modul ini juga turut diperkenalkan di institut pendidikan tinggi dan juga kepada bukan Islam yang mempunyai minat untuk mempelajari dan membaca tulisan Jawi tanpa perlu mengikuti pembelajaran secara formal.

Berdasarkan daripada testimonial pelajar dan orang awam yang telah mempraktikkan kaedah ini, didapati mereka mampu membaca tulisan Jawi dengan lancar dalam tempoh lima hingga sepuluh jam sahaja selepas diberikan pendedahan dan pendekatan pembelajaran menggunakan Kaedah Jawi BDN ini. Keberkesanan Kaedah Jawi BDN terbukti mampu membantu mereka yang lemah dan buta Jawi. Modul Jawi BDN ini turut dilengkapi dengan Perisian Jawi BDN yang bersifat mesra pengguna.

Sebanyak 450 patah perkataan telah diprogramkan dalam perisian ini bagi memudahkan carian perkataan dan apa yang lebih menarik, pengguna masih boleh menambah perkataan atau ayat-ayat sendiri mengikut kesesuaian tajuk serta keperluan pelajaran.


Hubungi Kami
Sebarang Cadangan, Komen, dan Aduan berkaitan isi kandungan buku ini boleh diemailkan terus ke admin@bukuonline.com.my atau tinggalkan pesanan anda di ruangan komen. Kami akan meneliti setiap satu daripadanya dan akan membalas pertanyaan anda secepat yang mungkin. Sekiranya anda berminat untuk berkongsi buku-buku terbaru daripada anda ataupun daripada pihak lain di laman web kami, kami berbesar hati untuk menerima dan menyiarkannya. Terima Kasih.

Recommended For You

About the Author: bukuonlinemalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *